Luna se află în semnul Leului, ea oarecum anticipează mesajele Lunii Pline din 9 martie. Luna plină reprezintă un moment de conștientizare foarte important, în general, și în particular este ultima Lună Plină din anul astrologic guvernat de Mercur (se închide la echinocțiul de primăvară). De aceea este ca și cum în acest week-end putem înțelege și trage concluziile necesare fiecăruia dintre noi, după parcurgerea evenimentelor din perioada 20.03 2019 – 20.03.2020. Spun înțelege căci fiind un an mercurian informația a fost cea mai importantă în acest an, cu siguranță pentru fiecare dintre noi a fost un an plin de învățături. În afara faptului că suntem în acest interval de asimilare din experiențele trăite, Mercur este în mișcare aparent retrogradă în semnul Vărsătorului, în faza de staționare, în grad anaretic.  De aceea tot ceea ce gândim, spunem, analizăm, înțelegem și conștientizăm în această perioadă, are o dublă valoare:

- de eliberare a unor automatisme nocive, indiferent dacă ne referim la comunicare, la gândire sau analiză

- de înțelegere profundă a vieții personale ceea ce poate genera eliberarea conștientă de karmă, și implicit o depășire a unor obstacole care până acum păreau repetitive, sau imposibil de trecut.

Avem posibilitatea de a ne lărgi orizonturile și de a ne ridica nivelul de accedere a existenței, în acest fel fiindu-ne mult mai simplu de a vedea Drumul personal, ieșind din devierile și ocolișurile pe care le-am făcut până în prezent. De aceea este extrem de important ca în acest week-end să analizăm tot ce se întâmplă în jurul nostru, să ne gândim la ceea ce avem de schimbat în atitudine și gândire, să analizăm fricile și temerile căci în principal ele sunt obstacolele despre care vorbeam mai sus.

În sprijinul nostru vine conjuncția anuală Soare Neptun, aspectul se formează pe 8 martie, el ne vorbește despre capacitatea de ne detașa și de a privi ceea ce ne înconjură dintr-o altă perspectivă. De fiecare dată acest aspect ne ajută să putem cere sfaturi, să putem primi înțelepciunea necesară pentru schimbarea de perspectivă. Evident aici este vorba despre sfaturi subtile, necesare sufletului pentru a ne schimba viața.  

Este interesant de remarcat că în același timp este activă conjuncția Lilith Chiron, Venus Uranus și Jupiter Pluton, ele lucrează în tandem pe diferite niveluri ale drumurilor personale: Venus – Uranus ne deschide perspective noi și neașteptate pentru a ne pune în valoare, apoi Lilith Chiron ne provoacă să ne eliberăm de balastul fricilor și să ne vindecăm, Jupiter Pluton ne determină să ne eliberăm de prejudecăți și să devenim corecți, iar Soarele și Neptun aduc percepții importante și posibilitatea de a ne descoperi drumul spiritual. Consecința acestor acțiuni concertate este că se vor face curățări în relațiile noastre, cele parazite sau nepotrivite se vor disipa făcând loc celor potrivite, totul este să nu ne opunem acestui proces extrem de subtil – el se va instala fără tensiuni sau animozități, în mod firesc.

Ceea ce mai ar fi de spus este să fim atenție la ce rostim vorbele grele sau urâte, la gândurile rele, la atitudinea sfidătoare, căci toate se vor întoarce ca un bumerang, extrem de rapid, împotriva noastră, provocând situații complicate, greu de rezolvat și acumulând karmă. Este momentul în care ar trebui să definim în propria noastră viaţă, altfel, noţiunile de orgoliu şi vanitate. Este posibil să ne descoperim un potenţial sentimental blocat, sau să-l blocăm cu bună ştiinţă. Suspiciunea sau îndoiala, dezbinările interioare ne vor aduce suferinţă. De aceea egoismul şi vanitatea trebuie categoric înfrânate, sau stăpânite la maxim. Este un fel de lipsă de control în dirijarea energiei afective. Furtunile pasionale sunt gata să izbucnească, de aceea forţa lor ar trebui să o dirijăm spre comunicare şi colaborare, spre umilinţa acceptării sau a muncii dezinteresate în folosul altei persoane.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte