Apoi este cumva obligatoriu să ne urmam instinctul pentru a realiza lucrurile usor si cu bucurie. Si o să vedeţi că încet, încet o să ne placă să ne ascultăm intuiţia, pentru că Uranus ne învaţă să fim NOI. Acum chiar îmi place cand imi ascult intuitia!

Pe mine personal, Uranus mă face să mă simt ca un copil care ia totul de-a gata, pentru că practic acum deciziile nu sunt ale noastre ci vin de Sus, cu iubire şi multă înţelepciune, dar din păcate nu putem de fiecare dată privi lucrurile în acest fel. Stralucesc de bucuria înţelegerii acestor noutati. Anticiparea fiecarei zile este un dar, care mă umple de bucurie şi împlinire.
Uneori simt nevoia sa-i strig vietii ca sa incetineasca putin! Pe masura ce aleg sa merg mai departe, pare ca viata imi devine tot mai plina. Stiu ca desi intr-o anumita privinta detin controlul asupra vietii mele, exista alta in care imi vine sa renunt la el si sa accept bucuria calatoriei in ritm alert, lasandu-ma in voia curentului. Stiu ca pot schimba timpul traind plenar in prezent si focalizandu-ma pe ceea ce fac. Imi amintesc mereu ca trebuie sa ma bucur de fiecare clipa in loc sa alerg grabita catre pasul urmator care se apropie cu repeziciune. Cand fac aceasta, la sfarsitul zilei, cand stau intinsa in pat si reflectez, accept ca am trait una dintre cele mai bune zile posibile. Este important sa iti urmezi sentimentele si intuitia, caci ele te vor aduce la cea mai inaltata petrecere a timpului.
Ori de cate ori urmaresc stirile la televizor, radio, media, despre evenimente care se petrec in lume, trimit lumii iubirea mea si multumiri pentru ca viata mea este atat de plina de bucurie. Sunt constienta ca daca ma las coplesita de toata tristetea din lume, nu voi schimba situatia in bine. As putea sa fac din lume un loc mai bun pastrandu-mi lumina si bucuria si alegand sa le impartasesc cu cei care intra in campul meu. În acest mod, imi dau putere mie si celorlalti in tot ceea ce fac si spun. Sunt constienta de energia mea si de efectul pe care il au ceilalti oameni asupra ei. Aleg sa traiesc in momentul prezent, sa fiu in alerta, constienta si in permanenta cu atentia la nivel inalt. Trimiterea iubirii catre ceilalti schimba energia din jurul meu. Mentinand in permanenta ridicat nivelul de entuziasm si de iubire de viata, iubirea se va raspandi pretutindeni in jurul meu, propaganda-se şi în lume.

In acest moment, inima mea este plina de sentimente calde de apreciere a vietii. Sunt cu adevarat binecuvantata prin lumea pe care mi-am creat-o. Le doresc tuturor ca sa traiasca o asemenea bucurie. Stiu ca multi dintre noi trec prin greutati in aceste vremuri de schimbare, de fapt şi eu, dar numai le dau importanţă şi ele se rezolvă de la sine. Uranus în Berbec ne spune că ce gândim se va întâmpla, bines au rău, cu viteza gândului, ca în basmul cu Aladin, doar că nu este vorba de un spirit ci pur şi simplu de o înaltă sincronicitate care acum începe să se instaleze. Va rog sa ma credeti, viata mea nu a fost mereu binecuvantata, muncesc şi am muncit tot timpul din greu, dar am invatat sa traiesc intr-un anumit stil. Viata este plina de suisuri si coborasuri. Acum, am ales sa experimentez cea mai inalta bucurie, acea a unui copli care descoperă simplitatea lucrurilor. Stiu ca atunci cand o provocare tulburatoare va aparea in viata mea, ii pot face fata amintindu-mi bucuria pe care o simt acum, mulţumind cerului pentru tot ce mi-a dat şi acceptând tot ce vine. Voi pastra vesnic aceasta lumina in inima mea. Acesta este adevarul meu pe care l-am conştientizat în aceste zile, că fericirea vine atunci când descoperi miracolul vieţii. Puteti alege modul in care sa va vedeti propria viata. Eu am ales fericirea. Gasiti bucurie mai multa in viata voastra, radeti mai mult si oferiti-va sansa la fericire, în acest fel întreaga lume va primi această energie a fericirii, prin Uranus. In acest fel ne vom impartasi lumina proprie cu lumea.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte