Acest aspect face parte dintr-o serie de aspecte deosebit de intense, sub care ne aflăm în această perioadă. Chiron este destul de marțian atâta vreme cât se află în semnul Berbecului, acționând cu forță pentru ca fiecare dintre noi să poată ”să fie”, pentru a ne focusa doar pe acele acțiuni și activități care ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem, să evoluăm. Aduce o perioadă de vindecare din toate punctele de vedere prin credință, prin determinare și concentrare, prin punerea în valoarea a calităților personale dar mai ales prin muncă în domeniile care ne reprezintă.

Marte în semnul Racului, în cădere, pare slăbit, doar că eu cred că acționează cu multă dedicare asupra trecutului, și cred că vrând sau nevrând va aduce multora dintre noi evenimente care trebuie să ne elibereze, să ne vindece de acel trecut, chiar dacă forțat sau dureros. De aceea pot spune că acum mai mult decât oricând trebuie să fim conștienți că în fiecare clipă pe care o trăim, semănăm germenii vieţii noastre viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii noastre... sau o buruiană... Depinde ce alegem noi să semănăm. Acum cu Marte în semnul Racului, ne vom confrunta cu ceea ce am semănat în trecut, nu trebuie să ne lamentăm, trebuie să acceptăm și să rezolvăm acele probleme tranșant, ferm și direct, și să semănăm idei frumoase, gânduri luminoase și acțiuni benefice.

 

Cuadratura crescătoare dintre Marte și Chiron este motorul acțiunilor, este tensiunea necesară salturilor și eliberărilor vindecătoare și creative.

 

Această perioadă ne permite să privim în trecut acest fapt poate fi miraculos, prin conștientizare și fabulos prin înțelegere, căci ne aduce claritatea de a descoperi cât de creativi suntem, și cât de importante sunt acțiunile noastre și emoțiile noastre în construirea viitorului.

 

Poate că ar fi necesar ca timp de câteva zile cât va dura acest aspect să ne dedicăm puțin timp pentru a face o analiză concretă și inspirată (să cerem ajutor celor de Sus, pentru ea), pentru a putea depăși blocajele și a acoperi discontinuitățile din viața noastră. Există o expresie destul de des folosită – experiențe de vârf – aici este clar că se presupune că este necesar să urmăm o cale, pe care și alți au străbătut-o înainte, diferența constă între dedicarea cu care fiecare persoană își găsește propriul vârf de munte. Este cumva o datorie umană de a ne ridica precum focul, împinși de credința personală. Chiron ne sugerează că a sosit timpul ca fiecare dintre să se exprime și să se prezinte în public la adevăratele valențe personale (și nu așa cum este cerut de mediul social), asta presupunând o manifestare naturală pentru că vine din încrederea în propriile resurse și valori (aici vectorul Credință este extrem de important căci elimină Orgoliu din exprimare și conduită).

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte