Marele Benefic își schimbă semnul trecând în Gemeni, unde este în exil, practic acest ingres este foarte interesant, căci în tot acest interval de un an, Jupiter este deosebit de rezervat. Uitându-mă pe aspectele care le formează cu planetele, singurele conjuncții sunt cu Mercur și Marte. În semnul Gemenilor a mai fost din iunie 2012 până în iunie 2013 și va reveni în acest semn în mai 2036.

Mai mult decât atât cu Mercur deschide un ciclu și îl și închide, ambele conjuncții sunt evident, în semnul Gemenilor, domiciliul lui Mercur, este ca și cum în acest an avem fiecare dintre noi are ceva important de învățat, după ce cât a fost în semnul Taurului, nu a format nici o conjuncție cu Mercur. De regulă conjuncțiile anuale dintre Mercur și Jupiter, se formează în succesiunea semnelor. Lipsa unei conjuncții Mercur Jupiter într-un semn s-a mai repetat în 1997 când nu s-a produs în semnul Capricornului, în 2003, când semnul Fecioarei a fost sărit, în 2013 când semnul Racului a fost omis și în 2024 când așa cum am spus nu s-a format. Practic în acești ani, fiecare dintre noi s-a aflat în derivă, a trecut prin situații care l-au maturizat, l-au făcut să se simtă singur și lipsit de siguranță sau protecție, în anumite zone ale existenței, în funcție de horoscopul personal. Este interesant ca fiecare să facă o retrospectivă a acestor ani, mai ales că următoare conjuncție Mercur Jupiter se formează repede, pe 4 iunie, dar despre aceasta voi scrie separat.

Spuneam că formează a doua conjuncție cu Marte, aceste se formează la aproximativ 2 ani și 3 luni, în ciclu scurt și la aproximativ 35 de ani în același semn. Practic conjuncția din acest din semnul gemenilor, încheie un ciclu lung început în martie 1989 în semnul Gemenilor și unul scurt început pe 29 mai 1922 în semnul Berbecului, este foarte interesant de urmărit aceste cicluri care se încheie, atât la nivel personal cât și mundan. Conjuncția din 14 august 2024 va deschide un ciclu scurt care se va încheia în noiembrie 2026 în semnul Leului și unul lung care se va încheia în iulie 2060, evident în semnul Gemenilor.

Cred că este important să înțelegem, în acest context ce anume ne aduce acest ingres.  

- Încearcă să ne dezvolte și să ne îmbunătățească evoluția prin comunicare, fiind important să ne cultivăm o gamă largă de abilități și să ne propunem să învățăm.
- Ar trebui să înțelegem că este important să credem în percepțiile pe care le avem și să le exprimăm.
- învățăm să ne controlăm curiozitatea și tendința de a gândi și a ne îngrijora excesiv.
- Ne ajută să ne dezvoltăm raționamentul pentru a ne lărgi perspectivele asupra vieții.
- Nu îndeamnă să căutăm idei originale pentru a atrage atenția asupra proiectelor noastre
- Mintea analitică, care descompune cu obiectivitate rece toate faptele și refuză să lase emoțiile să nedistragă, ne este de mare ajutor în acest an, dar să nu exagerăm.
- Este o provocare majoră să ne organizăm riguros timpul, aici o agenda este de mare folos, căci există tendința de a dezorganizare, de confuzii din dorința de a face prea multe deodată, suntem mai indisciplinați mental, decât deobicei, mai dezordonați intelectual.

Jupiter va fi în primul grad din semnul Gemenilor guvernat de Mercur, până la sfârșitul zilei de 29 mai, sunt zile perfecte pentru a ne folosi rațiunea și abilitățile intelectuale, pentru evaluări și înțelegere a multor situații atât din trecut, dar și din prezent.

 

 

 

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte