Totul se desfăşoară în cicluri care se repetă, dar depinde de noi ca fiecare repetare să fie mai frumoasă. Dacă repetăm aceleaşi erori, repetările devin de-a dreptul chinuitoare, şi la fel viaţa noastră. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de jocul ameţitor al iluziilor care se perindă prin faţa ochilor noştri. Trebuie să căutăm şi să privim în locul care dă stabilitate vieţii noastre şi să ne construim echilibrul lăuntric bazat pe valori care nu sunt afectate de roata vieţii.

Probabil că simţim teamă când vrem să ne atingem sensul vieţii, sau credem că nu vom reuşi, dar, dacă nu încercăm cum am putea afla?

Este evident că totul în jurul nostru ne împinge să luăm decizii, dar se pare că nu ne convin, atunci ne simţim confuzi, pentru că nu dorim să renunţăm la ceea ce aveam pentru a porni pe un drum nou eliberaţi de spaime sau prejudecăţi.

Să nu uităm că avem multe oportunităţi şi şanse, este bine să le testăm înainte de a decide să rămânem ancoraţi în vechile atitudini.

Uneori este util să ne reîntâlnim cu experienţele trecute. Dacă se întâmplă asta, este şi un semn că mai avem lucruri de învăţat din ele sau de rezolvat în legătură cu ele. Uneori este posibil să avem de împlinit datorii vechi, de care poate am uitat, sau să trebuiască să ne decidem pentru a intra într-o etapă nouă. Dar în general este un prilej pentru a ne evalua progresul şi pentru a stabili noi direcţii de progres, care să ne conducă mai departe pe cale.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte