Refacerea conjuncției dintre Marte și Lilith, este foarte interesantă din mai multe perspective:

  • ea reface un aspect cu care ne-am întâlnit în 10 august, atunci ni se sugera să căutăm să descoperim poarta care ne duce pe direcția potrivită în viața, fiind esențial să acționăm, să ne depășim comoditatea sau blazarea generată de frica de a nu greși.
  • Marte se apropie de Pământ și îl vom resimți mult mai intens ca și influență; deci multă agitație, impulsivitate și reacții nestăpânite. Pe de altă parte fiind în mișcare aparent retrogradă este foarte posibil să primim ceea ce am ”dăruit” sau ceea ce am ”semănat”.
  • conjuncția este capătul de tren al unui careu în T format de Mercur prin opoziție și Saturn prin cuadratură – Saturn este staționar direct, ceea ce aduce o presiune deosebită. Acest careu în T, cardinal, beneficiază de planetele Marte și Saturn în domiciliu, iar Mercur în trigonocrație, ceea ce îl face deosebit de puternic, dinamic și activ; ca orice careu, el indică de fiecare dată momente conflictuale, necesare pentru a ne autodepăși, pentru a repara greșelile trecutului, pentru a se elibera o cantitate impresionantă de energie karmică. Fiind vorba despre Mercur și Saturn, ni se sugerează că erorile de gândire, vorbire și înțelegere sunt cele mai vizate.
  • Lilith lângă Marte va amplifica fricile noastre, ne va determina să facem scenarii păguboase, lipsindu-ne de perspectivele sau viziunile corecte. Gradul sabian al conjuncției dintre Marte și Lilith este deosebit de sugestiv, el ne spune: PRIN IMAGINAŢIE, O POSIBILITATE PIERDUTĂ ESTE REDOBÂNDITĂ

Totul este relativ. Nici măcar trecutul nu este absolut, vedem asta din faptul că el ne apare mereu după cum îl recreează în mintea noastră istoricii şi propria noastră memorie, care se schimbă continuu. Tot ce s-a întâmplat a fost inevitabil, am putea spune, dar efectele lucrurilor care s-au întâmplat le putem îndrepta acum şi aici, şi ne stă mereu la îndemână această putere de a acţiona în prezent pentru a corecta trecutul şi a îmbunătăţi viitorul.

  • Saturn este vârful careului, practic acolo este concentrată toată energia opoziției dintre Mercur și conjuncția Marte Lilith. De aceea este importantă înțelegerea și acceptarea evenimentelor în fața cărora suntem puși. Ele reprezintă consecințele acțiunilor noastre dar și eliberarea de energia karmei generate de ele.
  • acum putem observa propriile noastre limitări, care sunt mult mai mari decât ne închipuiam, de aceea este momentul să descoperim lumea depășind limitările pe care ni le-am pus cu mintea. Mi se pare greu de realizat, iar tehnica deși simplă, nu avem credința necesară pentru a o aplica. Ea constă în ascultarea exclusivă a sufletului i în deciziile importante. Deși pare complicat, această atitudine ne va aduce creștere și dezvoltare pe termen lung, realizări și o bună gestionare și administrare a resurselor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
  • Steaua Capella este în conjuncție cu Nodul Nord, din Gemeni, al cărui guvernator este Mercur, implicat în carul în T de mai sus. Ceea ce ne spune că este un moment în care avem nevoie de înțelegerea contextelor, de analiză și studiu personal, legat de ceea ce avem de făcut, dar mai ales de deciziile pe care ar trebui să le luăm acum, legate de viitor.
  • Soarele și Venus sunt într-o frumoasă recepție mutuală, ea ne ajută să ne repoziționăm în relațiile personale, să evaluăm problemele și să facem acele schimbări constructive care să le consolideze. Avem tendința de a exagera, de a fi confuzi, neclari sau incerți în relațiile noastre. Toate acestea ne împiedică să construim, ne amplifică orgoliul și ne aduc dificultăți în comunicarea cu partenerii. Alături de Venus se află și Vesta, care ne ajută să ne focusăm pe tot ceea ce este important și valoros din punct de vedere spiritual în relațiile noastre. Pe de altă parte fiecare dintre noi dacă se simte respins, jignit sau nedreptățit se va retrage ceea ce poate duce la rupturi dificil de gestionat ulterior. Trebuie atenție deosebită la lipsa de fermitate, la scandaluri datorate lipsei de caracter, la speculațiile nefericite.

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte