Această Lună Nouă este ultima din anul 2022, ea ne aduce indicații importante legate de următorul an, mai ales că este în preajma Crăciunului dar și al solstițiului de iarnă (articolul https://mirabilys-magazin.ro/astrologie/2506-solstitiul-de-iarna-21-decembrie-2022). Este interesant că la momentul formării conjuncției, Soarele și Luna se găsesc pe Mijlocul Cerului, în grad jupiterian, în cuadratură cu Ascendentul și Pars Fortuna. Aceste detalii ne ajută să înțelegem că acum este extrem de important să fim selectivi pentru a ne dezvolta mai ales în plan material, în următoarea perioadă (Luna se va afla mâine cel mai aproape de Pământ aducându-ne posibilitatea de a înțelege corect legile de materializare și activitățile necesare pentru împlinirea lor –ea este invizibilă pe cer, așa că noi trebuie să acționăm conștient, să ne planificăm concret și exact ceea ce ne dorim). Cu siguranță selectivitatea se referă la toate acele activități prin intermediul cărora obținem și o plus valoare de creștere personală și de evoluție spiritual. Probabil că vor fi numeroase provocări, acestea pot fi depășite cu ușurință dacă suntem conștienți că avem nevoie de înțelegere superioară și credință în tot ceea ce ne propunem să facem.

Un alt aspect interesant și important este septilul pe care Soarele și Luna îl formează cu Saturn, guvernatorul semnului Capricorn unde se formează Luna Nouă. Acest aspect aduce situații la limită, pentru a fi rezolvate, fiind necesară implicarea, seriozitatea și corectitudinea. Pe de altă parte trebuie să înțelegem erorile pe care le-am făcut, care ne-au generat probleme în viață (acestea se referă la comportamentul din punct de vedere spiritual, la felul în care ne organizăm activitățile, mai exact la scopul din spatele lor, la obținerea unui alt tip de înțelegere – în duh, și multe altele pe aceiași linie). Acum la septil ne aflăm în dificultatea de a ne coordona. Este un fel de rezultat la ceea ce nu am făcut sau înțeles. Poate că ar fi necesar ca timp de câteva zile cât va dura acest aspect să ne dedicăm puțin timp pentru a face o analiză concretă și inspirată (să cerem ajutor celor de Sus, pentru ea), pentru a putea depăși blocajele și a acoperi discontinuitățile din viața noastră. Există o expresie destul de des folosită – experiențe de vârf – aici este clar că se presupune că este necesar să urmăm o cale, pe care și alți au străbătut-o înainte, diferența constă între dedicarea cu care fiecare persoană își găsește propriul vârf de munte. Este cumva o datorie umană de a ne ridica precum focul, împinși de credința personală. Soarele și Saturn ne sugerează că a sosit timpul ca fiecare dintre să se exprime și să se prezinte în public la adevăratele valențe personale (și nu așa cum este cerut de mediul social), asta presupunând o manifestare naturală pentru că vine din încrederea în propriile resurse și valori (aici vectorul Credință este extrem de important căci elimină Orgoliu din exprimare și conduită). Vorbeam despre discontinuități, acestea pot fi privite ca breșe sau ca puncte de descărcare karmică, oricum ele pot fi închise prin conștientizări, corectitudine și implicare totală în evoluția personală.

Saturn este deosebit de puternic se află în domiciliul său tradițional, Vărsătorul și în grad saturnian, pe lângă septilul cu Soarele și Luna formează un septil cu Chiron, acesta ne vorbește despr un tip de ordine celestă care trebuie să mențină totul într-o anumită structură. Trebuie să ne integrăm în această structură ceea ce putem face numai cu Conștiința Sufletului. Discontinuitatea apare din dualismul conștiinței, un conflict între principiul cosmic și cel social de ordine. Probabil că este dificl să înțelegem sau să simțim asta, dar sigur fiecare intuiește despre ce este vorba, și trebuie să acționeze în consecință.

Rabindranath Tagore spune foarte frumos: În timp ce Dumnezeu așteaptă ca templu Său sa fie clădit din iubire, oamenii îi aduc pietre.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte