Luna Plină din 7 martie 2023 are o încărcătură deosebită, căci se formează într-un context tensionat, suplimentar, dat de ingresul lui Saturn în semnul Peștilor la diferență de o oră, de cuadratura Venus Pallas, dar și de poziționarea lui Lilith pe Ascendentul momentului; de aceea este foarte important ca astăzi să fim extrem de lucizi în tot ceea ce facem și să încercăm să depășim conflictele fie evitându-le fie căutând soluții amiabile. Eu cred ca ceea ce se va declanșa la această Lună Plină va avea o rezonanță pe termen lung, de cel puțin un an, prin implicarea întregului ansamblu energetic al conjuncturilor astrale (aici dacă ne gândim doar la faptul că Mercur și Venus, planetele interioare și personale sunt ambele în exil). În schimb cred că această Lună Plină ne poate ajuta la introspecție interioară, la  analiza atentă a ceea ce suntem și cât de corect și intens ne folosim calitățile personale, cât de bine ne exteriorizăm, cât de mult procent de Adevăr este în viața noastră, dar mai ales cât de asumat ne gestionăm resursele.

Am crezut mereu că atât Luna Nouă dar mai ales Luna Plină din semnul Peștilor ne atrag atenția asupra unui ciclu de un an astrologic care se pregătește să se încheie și de aceea mesajele pe care le transmit sunt importante. De această dată este un proces mult mai intens de semnalizare și atenționare, ceea ce ar trebui să ne concentreze atenția pe tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, căci din exterior vom primi cele mai puternice semnale la ceea ce avem de învățat și asimilat. Cred ca cel mai important este să ne purificăm conștiința, abținându-ne de la rău sub orice formă, făcând fapte bune de tot felul, purificându-ne intențiile, înțelegând în profunzime Legea Cauză Efect. Această Lună Plină ne transmite că în ciuda evoluției tehnice și științifice există în lume războaie, masacre, refugiați, discriminare, genocid precum și o mare diferență între bogați și săraci. Ar fi trebuit să realizăm o lume a armoniei în care fiecare să îi trateze pe toți ceilalți cu bunătate și bunăvoință.

Apoi Luna Plină din semnul Peștilor, este un moment al alegerilor, atât conștiente, inconștiente și sub conștiente, pentru că este momentul de închidere a unui cerc și al unui ciclu. Adică felul în care ne raportăm la noi înșine în aceste momente va da naștere lumii în care trăim. Cred că în acest context înțelegerea faptului că toate își au vremea lor și fiecare să fie în vreme, este foarte important.

Trebuie să învățăm să aşteptăm liniştiți, ştiind că aşteptăm şi ştiind ce aşteptăm. Ceea ce ne face nefericiţi este dorinţa. Totuşi, dacă am învăţa să ne reducem dorinţele la zero, cel mai mic lucru pe care l-am primi ar fi un adevărat dar. Cel care este foarte sărac în dorinţe este foarte bogat în mulţumire.

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte