Din 19 până în 23 septembrie avem niște aspecte intense care acționează la nivel subtil, în sensul că efectele lor sunt greu de sesizat, ele ajungând la noi mai mult prin impactul unor evenimente sociale sau mundane. Nu știu dacă ne determină să ne punem întrebări, sau să observăm lucruri sau amănunte care vor genera schimbări importante. Probabil că acestea vor accesa niște memorii din subconștient declanșatoare de modificări; de aceea ar trebui să fim atenți la toate percepțiile noastre, la vise, la senzații.

Aspectele despre care vorbeam mai sus sunt opoziția anuală Soare Neptun, trigonul descrescător Soare Pluton și inconjuncția crescătoare dintre Marte Jupiter, toate aceste aspecte formându-se în timpul mișcării directe a Nodurilor Lunare. Am spus aspectele astrologice din punct de vedere tehnic, interpretarea este aceea că acum au loc numeroase evenimente care sunt dificil de conștientizat, ele au o succesiune rapidă și de multe ori le trecem cu vederea. Ideea este că oricum ele ne scapă de sub control, doar că ne aduc atenționări subtile pentru a ne capacita și orienta atenția în direcția potrivită. Cred că primim multe mesaje care ne indică ce avem de făcut în viitorul apropiat, ele sunt directe, totul este să avem curajul să inițiem. Totodată ne este greu să vedem realitatea, privim cu dificultate prin hățișul  agitației exterioare, în plus încercăm să controlăm lucrurile ceea ce nu este indicat, fiind important să le lăsăm să vină spre noi, să se întâmple, să credem în ceea ce percepem.

Apar de fel de fel de blocaje, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.

Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie.

Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.

Creați înlăuntrul dumneavoastră imaginea persoanei capabile, loiale și utile care vreți să deveniți și doar gândul acesta, adânc purtat în minte, vă va transforma, cu fiecare ora, în acel individ pe care îl visați. Gândul deține supremația. Păstrați atitudinea mentala corecta – o atitudine curajoasă, sinceră și binevoitoare. A gândi corect înseamnă a crea. Toate lucrurile vin prin intermediul dorinței și orice rugăciune sinceră va fi ascultată. Ne modelăm după idealul pe care îl purtăm în inimă. Țineți-vă mereu capul sus.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte