Acest aspect deschide la propriu și la figurat un ciclu important, este acel moment în care suntem în cea mai profundă căutare pentru a fi noi înșine. Este remarcabil că ne aflăm pe gradul Soarelui la această conjuncție, pe de-o parte, pe de alta ea se formează în casa a treia a momentului, domitudinea lui Mercur, este ca și cum am spune că este important să ne studiem pentru a fi noi înșine. Apoi acest studia al interiorului, lăutric, ne ajută să ne descoperim valorile, și să obținem resursele necesare pentru a ne simți realizați din toate punctele de vedere.

Focul Berbecului ne poate ajuta să fim activi și dinamici, dar mai ales receptivi și darnici în același timp. Este o energie uriașă în jurul nostru, care ne dă posibilitatea de a participa la proiecte mari și frumoase alături de alții, dăruind implicare și energie. Este ca și cum suntem invitați să găsim grupul potrivit, înțelegând că totalitatea este mult mai frumoasă decât suma părților ei componente, în acest frumusețea individuală va fi și ea mult amplificată. Practic tot ce avem de făcut este să nu rămânem simpli spectatori la viața din jurul nostru, să fim participativi.

Să ne gândim la ultima perioadă, dar în profunzime, la subtilități, vom observa că acea capacitatea de a accepta recentele provocările vieții a condus încet, încet în punctul în care vedem noi perspective, înțelegem noi oportunități, descoperind resursele necesare.  

Acest moment este că un val al unui ocean, cu cât valul este mai înalt cu atât mai adânci sunt golurile care urmează, nu putem fi niciodată doar pe creasta valului, este imposibil. Energia are felul ei de a curge și se transforma, acum suntem probabil în golul cel mai adânc, aici putem reconsidera totul, putem înțelege totul, ne putem relaxa și putem fi cu noi înșine. Vârful dealului este ca o stare de excitație, de vizibilitate extremă când suntem vulnerabili și superficiali.

La această conjuncție suntem ca la o Lună Nouă în care adevărul interior nu prea mai poate fi ascuns. În cele din urmă, propriile noastre emoţii şi trăiri, împreună cu evenimentele de viaţă pe care le atragem ne vor forţa să ne recunoaştem pe noi înşine şi să ne schimbăm. Să modificăm acele gânduri, acele percepţii care ne creează emoţiile negative, în mod special. Acesta este un proces firesc, se întâmplă tuturor oamenilor, fie că vor sau nu. Aşadar, percepţia pozitivă nu este opţională în cele din urmă. Evenimentele negative în care suntem implicaţi şi situaţiile grele de viaţă ne obligă, pur şi simplu, la smerenie, la schimbare şi la percepţie pozitivă. Iată de ce vom începe, mulţi dintre noi, chiar de mâine să identificăm modul în care creăm negativitate emoţională şi cum putem schimba aceasta, în aşa fel încât să ne îndepărtam de lucrurile de care ne este teamă, care ne irită, ne deprimă ori ne disperă, sesizând că aceste emoţii sunt în noi şi ne conduc prin evenimentele pe care le trăim.

Pe scurt acest aspect ne poate învăța să știm a face deosebire între luptele care sunt ale noastre, luptele în care suntem împinși împotriva voinței noastre și luptele pe care nu le putem ocoli pentru că soarta le-a așezat în drumul nostru. Energia berbecului ne învață cum putem lupta cel mai bine pentru a fi noi înșine prin ceea ce gândim și prin ceea ce spunem.

Conjuncția inferioară din semnul Berbecului se va repeta și în aprilie anul viitor, deci avem un ciclu lung de un an, el va conține încă începutul a încă două cicluri scurte, în august și în decembrie, toate aceste trei cicluri sunt necesare pentru a ne defini, este o perioadă de un an cu trei etape, prima este să învățăm să fim noi înșine, a doua este să învățăm să ne conducem viața și a treia să ne urmăm idealurile. Toate trei conjuncțiile inferioare se formează în semne de foc, el deschid cicluri de acțiune și de creștere spirituală. Acesta de acum fiind primul, cred că este important să îl începem cu forța și explozivitatea Berbecului, curajos, temerar și lipsiți de idei preconcepute.

 

 

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte