Această conjuncție închide și deschide un ciclu anual ( se încheie cel început în 2 martie 2023 în semnul Berbecului și îl deschide pe cel care va dura până în 12 august 2025 în semnul Racului) , dar și un ciclu de aproximativ 12 ani, îl încheie pe cel care a început în 14 martie 2012 și îl deschide pe cel care va dura până în 17 mai 2035.

În primul rând Venus este în propriul domiciliu, Taurul, ceea ce dă aceste conjuncții dintre micul și marele benefic o forță deosebită, apoi aspectul se formează pe ora planetară guvernată de Venus, și pe gradul lui Mercur, în săptămâna lui Mercur, cu Mercur în culminație la momentul aspectului în semnul Taurului. Pe scurt cred că este un moment perfect pentru fiecare dintre noi de a analiza evenimentele care au avut loc în plan material din 2012 până acum; apoi ar trebui să ne gândim la ce planuri ne-am făcut acum un an și cum s-au pus ele în practică. Marele beneficiu pe care-l aduce această conjuncție acum, constă în a studia, a înțelege și a ne face strategii. Apoi ar trebui făcută o analiză personală legată de cât de mult ne-am folosit creativitatea, și ce rezultate concrete a adus. Chiar cred că ar fi esențial de a descoperi reușitele și a vedea cât de mult ne-a ajutat creativitatea, imaginația și credința noastră în acestea.

Este de observat că nu va fi o conjuncție în semnul Gemenilor, este ca și cum acest moment este potrivit și pentru a înțelege și ne gândi la planurile de viitor, într-un mod foarte concret dar și foarte rațional. Probabil prezența puternică a energiei mercuriene, care se observă din ceea ce am scris mai sus, ne va ajuta să facem acest lucru. Întregul context astral ne vorbeşte despre fineţe şi acurateţe, care probabil va fi caracteristica ceea mai importantă a acestei perioade, în sensul învăţării unei lucidităţi şi clarităţi cu totul deosebite, a înţelegerii tentelor precise ale sensului profund, dar în sensul de reflecţie, de însuşire, de revenirea asupra ceea ce credeam că ştim sau am înţeles.

Probabil ar mai trebui să ne notăm pasiunile pe care le avem, ar trebui să ne gândim la ceea ce nu se poate cumpăra cu bani: prietenia, înțelepciunea, determinarea, credința în propriile valori. La nivel personal vor fi răsplătite eforturile repetate, motiv pentru care tind să cred că ne vom simţi mai epuizaţi, mai lipsiţi de vigoare, dar tocmai pentru că este momentul  potrivit să înţelegem şi cu sufletul, trăirile fiind cele care trebuie înţelese şi traduse. Acum este chiar un moment special în care ar trebui să conştientizăm şi să analizăm dacă putem fi noi înşine, ca oameni spirituali, generoși şi armonioşi.

Este important să ne apropiem de cei care au o gândire pozitivă, constructivă, care caută rezolvări benefice și cu care avem aceleași idei. Sunt de evita discuțiile în contradictoriu, sunt consumatoare de energie, în acest moment acțiunile și faptele sunt importante.

Probabil că este una dintre cele mai dure perioade ale omenirii, de aceea este important să avem o atitudine corectă, directă, depășindu-ne frica sau prejudecățile, exprimându-ne ideile și propunerile, folosindu-ne toate calitățile personale.

 

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte