ZIUA LUI JUPITER

Este prima oară când scriu în acest an sub această formă. Am fost extrem de ocupată pe de-o parte, iar pe de alta doream să schimb forma previziunilor, dar încă nu am o idee foarte conturată, așa că voi continua în acest fel.

Astăzi Mercur trece în semnul Capricornului, de unde, de fiecare dată am avut acestă impresie, ne ajută să ne structurăm ideile, informațiile, gândurile. Teoria spune că este peregrin, adică pribeag, se comportă fără o strategie, dar practica îmi spune că această atitudine este doar de suprafață, în interior având loc un proces intens de cristalizare și ordonare. Câteodată avem nevoie de momente în care doar să observăm, să privim în exterior pentru a putea vedea ce simțim în interior. Apoi Mercur se pregătește de a treia întâlnire cu Saturn, dar pe o altă tonalitate, decât cea a Săgetătorului unde au avut loc celelalte două. În plus Saturn este în propriul domiciliu și își pune amprenta cu forță asupra lui Mercur. Unora ne vor aduce anumite constrângeri, necesare pentru a ne împiedica să gândim sau să mergem mai departe cu idei greșite, altora va aduce momente de cercetare, de căutare, sau pur și simplu nevoia de a sta în liniște cu tine însuți și a face planuri sau a analiza. Oricum fiecare se simte mult mai serios, fiind nevoie de concentrare și responsabilitate în tot ceea ce facem.Oricum prin poziția pe care o are în contextul astral, Mercur aduce nevoia de a vedea lucrurile în profunzime, de a căuta, de a cerceta. De aceea aceste zile următoare sunt foarte bune pentru fiecare dintre noi pentru a analiza, a cerceta, a descoperi ce era ne-nențeles.

Luna se află în semnul Scorpionului astăzi, așa că avem capacitatea de a primi cu multă ușurință informații din subconștient, fiind important să ascultăm ceea ce ne spune sufletul.

Ceres și Nodul Nord sunt conjuncte de ceva vreme, fiind momentul ca fiecare dintre noi să manifeste și să pună în practică tot ceea ce îl reprezintă. Iar cuadratura cu Jupiter aduce numeroase tensiuni, acestea fiind necesare pentru a ne determina să acționăm, să ne eliberăm de conveniențe sau de ceea ce ceilalți vor să folosescă de la noi, în acest fel direcționându-ne pe direcții greșite.

***

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE JUPITER

Tendinţa de a ne lega de lucruri din trecut, sau de a ne reaminti probleme trecute, o putem depăşi încercând să trăim prezentul ieşind la o plimbare în parc, sau admirând natura care renaşte atât de miraculos în fiecare an. Starea de apăsare şi sentimentul de stagnare poate dispare imediat ce vom înţelege că toate lucrurile trebuie să se întâmple la timpul lor şi că forţându-le nu vom obţine decât rezultate proaste.

***

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 CAPRICORN

UN CONCURS DE ŞTAFETĂ

Există situaţii în care nu poţi să ajungi la ţintă de unul singur, şi trebuie să predai ştafeta celorlalţi. Nu toate ideile care îţi vin trebuie să fie realizate de tine însuţi. Unele dintre ele ajung la tine ca să le transmiţi celorlalţi, în condiţii cât mai bune. Rolul tău poate să nu fie acela de a finaliza o lucrare, ci doar de a da un impuls pentru realizarea ei. Caută să transmiţi celor competenţi ideile pe care nu le poţi concretiza tu însuţi. Dă-le şi lor şansa să treacă o linie de sosire prin propriul lor efort.

***

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER - 19 SCORPION

UN PAPAGAL ASCULTÂND, APOI VORBIND, REPETĂ O CONVERSAŢIE PREA MULT AUZITĂ

Viata ne învaţă foarte multe lucruri, dar multe dintre lucrurile pe care le ştim şi multe din frazele pe care le rostim sunt doar auzite de la alţii. Adesea tindem doar să repetăm ceea ce au spus alţii, bazându-ne pe experienţa lor, fără să verificăm dacă aşa şi este. Această atitudine ne ţine în colivia concepţiilor altora. Dar avem oricând la dispoziţie libertatea de a ieşi din colivie şi de a gândi liber, de a vorbi cu propriile cuvinte. Abia atunci putem spune că începem să fim noi înşine.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte