Nu știu ce ați simțit în zilele acestea dar, odată cu intrarea Soarelui în semnul Peștilor, el a tranzitat un punct mijlociu extrem de interesant, și anume acela dintre Uranus și Saturn. Din practica mea acest punct are un efect de o rezonanță incredibilă căci el permite fiecăruia dintre noi în funcție de unde are poziționat arcul de la 0 la 4 grade Pești, să își rezolve numeroase probleme interioare, prin conștientizare, înțelegere, acceptare.

Tranzitarea lui ridică fiecăruia dintre noi probleme legate de dialectica individual/colectiv, în spatele acestui dualism, acest punct mijlociu ne provoacă să fim creativi, iar folosit creativ ne ajută să percepem totalitatea. În interiorul fiecăruia dintre noi se pun în mișcare forțe vitale de o extraordinară intensitate, care ne determină să ne depășim limitele și limitările, blocajele și rănile, prin înțelegerea și conștientizarea lor. Acest punct devine extrem de valoros când este tranzitat, anual de Soare, căci este momentul în care se face lumină și momentul în care conștientul poate să funcționeze cu maximul de eficiență pentru a ne ajuta să depășim propriile blocaje. Soarele este ca un curcubeu care face legătura între trecut și viitor, activând prezentul prin importanța ideilor și informațiilor de acum. Spectrul luminii solare se împrăștie în tot corpul nostru, în toate structurile noastre, în toată construcția sufletească personală, rezolvând toate problemele ca un flux vindecător. Acțiunea se desfășoară pe trei niveluri: fizic, intelectual și spiritual, și ea este aducătoare de iubire, credință și compasiune. Acest punct mijlociu are legătură cu voința, cu mentalul, de aceea tranzitarea lui de către Soare permite sintetizarea rapidă și asocierea rapidă (combinarea) informațiilor, atât la nivel conștient cât și la cel subconștient. Probabil că fiecare a resimțit un fel de durere, căci este un punct dureros, dar se pare că omul reacționează cel mai bine la acest stimul. De aceea este posibil să apară restricții, probe, greutăți, toate necesare pentru conștientizare pentru a ne modela și determina să creștem. În general semnalele fizice au legătură cu un fel de fragilitate psihică, cu o senzitivitate crescută, cu stări fizice de rău stranii, sau străine nouă până acum; toate sunt provocatoare căci ne determină să luptăm pentru ceea ce credem, să depășim dificultățile, să nu ne lăsăm înlănțuiți, sau deviați de pe drumul destinului personal. Tensiunile interioare sunt uriașe, ele vin ca o forță extrem de intensă care trebuie folosită pentru a ne simți în siguranță, pentru a descoperi vulnerabilitățile care ne pun în pericol.

Concomitent cu acest punct se activează un alt punct mijlociu cel dintre Uranus și Pluton, care declanșează un proces de transformare imposibil de oprit, colapsul a tot ce este vechi, revoluția, practic aruncând în aer orice stă în cale. Este o mobilizare extraordinară a energiei în scopul de a da la o parte tot ceea ce este inutil. În plus ceea ce se manifestă acum este rezultatul unor acțiune petrecute cu maxim două săptămâni în urmă, când a fost depus un efort extraordinar de a scoate la lumină tot ce a fost ascuns, de a demasca orice fel acțiune răuvoitoare care împiedică procesul de spiritualizare. Tot trecutul care a fost cumva îngropat pare să izbucnească la lumină, după ce s-a dat o luptă grea pentru a fi ignorat. Este aproape imposibil de oprit puterea latentă existentă în fiecare persoană, din fiecare situație, din fiecare context. Din 30 martie acest fapt va deveni extrem de vizibil până atunci doar se simte în aer tensiunea schimbării și presiunea acestei puteri.

Care este scopul, poate că îl regăsim în acest mesaj:

Vreau să-mi eliberez sufletul astfel încât să se poată bucura de toate darurile pe care le posedă spiritul. Când asta va fi posibil, nu o să încerc nici să cunosc craterele Lunii, nici să urmăresc razele soarelui până acolo unde se nasc. Nu voi încerca să înțeleg frumusețea stelelor, nici dezolarea artificială a ființelor umane. Când voi învăța să-mi eliberez sufletul, voi urma zorile întorcându-mă cu ele prin timp. Când voi învăța să-mi eliberez sufletul, voi plonja în curenții magnetici care curg spre oceanul unde se întâlnesc toate apele pentru a forma Sufletul Lumii. Când voi învăța să-mi eliberez sufletul, voi încerca să citesc de la început minunata pagină a Creației.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte