Această Lună Plină a fost aproape de multe sărbători importante, de aceea forța ei s-a resimțit deosebit de intens chiar dacă din punct de vedere astrologic nu sunt aspecte importante care să o însoțească. Mercur guvernatorul semnului în care se află Soarele este la grad anaretic în semnul Taurului pregătindu-se să intre în propriul domiciliu. Din această poziție Mercur aduce în prezent multe gânduri sau idei rămase neexprimate, multe informații dificil de gestionat, dar mai ales ne determină să ne gândim mai mult decât de obicei la gesturi, la acțiuni sau la influența pe care am exercitat-o corect sau nu asupra celor din jur. Oricum este important să ne notăm toate acele gânduri care apar, să analizăm în profunzime informațiile care ni se dau, să nu lăsăm nimic să ne scape din vedere, atenția și analiza concretă fiind extrem de valoroase acum pentru a rezolva problemele trecute și pentru a ne elibera de tensiunile interioare datorate neînțelegerii unor situații prezente.

Este foarte interesant faptul că și Ascendentul momentului se află la grad anaretic în semnul Balanței, ceea ce semnifică că avem de înțeles relațiile noastre, sensul lor în viața noastră, necesitatea de a le trăi sau gestiona. Venus guvernatoarea Ascendentului se află în opoziție (în desfacere ce este drept) cu Saturn în mișcare aparent retrogradă, ceea ce pune accentul pe modalitatea profundă și complexă a felului în care este privită o relație, și cât de complexe sunt implicările spirituale.

Luna poziționată pe Punctul mijlociu dintre Jupiter și Saturn, ne invită la stabilirea unui echilibru emoțional, în toate planurile, dar mai ales la un efort de concentrare. Noi vrem să fim independenţi, liberi de greutăţi şi facem acest lucru foarte uşor, neimplicându-ne, în acest fel ne manifestăm ignoranţa, pentru că de fapt afişăm scuza: de ce să căutăm ceea ce suntem deja? În „independent” există „dependent”. Neimplicarea face ca viaţa noastră să fie dependentă de alţii, de răspunsul lor, de recunoştinţa lor. Aceasta înseamnă că suntem dependenţi de emoţiile noastre, de imaginile pe care le avem despre noi înşine, de dorinţele noastre, pe scurt ne limităm. Cei care au voinţă, pot folosi acest aspect pentru a demara proiecte importante, în care cred şi îi reprezintă, pe care le visează de mult timp, dar până acum nu au avut forţa necesară de a renunţa la ceea nu-i reprezenta pentru a face ceva de viitor, ceva care îi face să se simtă ca pasărea ce se înalţă spre Cer, liberă şi fericită.

Această Lună Plină amplifică la fiecare dintre noi nevoia de a-i fi recunoscută eficiența, mai ales în plan material, cred că cel mai simplu mod de a o primi, este de a ne autoevalua. De a face o analiză completă a acțiunilor noastre, urmărind ceea ce nu ne mulțumește, dar găsind cauzele în noi, nu în ceea ce așteptăm de la ceilalți.

Căutaţi să vedeţi dincolo de aparenţe, pătrundeţi în adâncul lucrurilor, nu vă mulţumiţi doar cu ce vi se dă sau vi se spune. Veţi găsi că tot ce scrie în cărţi şi tot ce vă spun alţii sunt doar repere pe calea către ceea ce vă spune, mult mai simplu, sufletul vostru.

În plan sentimental ne simţim destul de nesiguri sau chiar nemulţumiţi mai ales din cauza gândurilor negre sau a frustrărilor pe care le avem. Este o tensiune interioară, un fel de încrâncenare care ne face cam arţăgoşi şi puţini cam duri, mai duri ca deobicei în manifestări.

Celor din jurul nostru le va părea straniu comportamentul, dar nu uitaţi că şi ei simt la nivel subtil acelaşi lucru.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte